Kuzeytepe Mehtap-Mehmet Olgar Ortaokulu

Telefon : 0 (326) 241 54 30
WEB https://mehtapmehmetolgar.meb.k12.tr
Adres : Kuzeytepe Mahallesi, İstiklal Caddesi No 85 Antakya / HATAY
VİZYON : Değişen Dünya Şartlarında bilgi toplumunun insanını yetiştirmeyi amaç edinen Kuzeytepe Mehtap - Mehmet Olgar Ortaokulu olarak bu sorumluluğunuzun farkındayız. Bu nedenle eğitim alanındaki yeni gelişim ve yaklaşımları takip ediyor, ”Daha iyi bir eğitim imkânı nasıl sağlarız?” sorusunun sürekli kendimize soruyoruz. Kuzeytepe Mehtap - Mehmet Olgar Ortaokulu olarak geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimizle yeniden keşfetmenin ve üretmenin heyecanını ve umudunu yaşıyoruz. Toplam kalite yönetimi uygulama yönergesi doğrultusunda 2003 yılından itibaren toplam kalitenin felsefesini benimsemiş ve bunu özümsemiş olan okulumuz çalışmalarını planlı bir şekilde yürütmektedir.
MİSYON : Milli değer ve kimliğini kaybetmeden, evrensel eğitim ve öğretim ilkeleri doğrultusunda, Ülkemizin dünya lideri olmasına en büyük katkıyı sağlayan, ülke ve dünya sorunlarına duyarlı, çağdaş, demokratik, yaratıcı, verimli, yeteneklerine uygun mesleği seçebilen, mutlu ve sorumluluk sahibi öğrenciler yetiştiren eğitim, öğretim ortamı oluşturmaktır. Türk Milli Eğitiminin amaçları ışığı altında geçmişimizden aldığımız özgüven ve güç ile bugünü çağın gereklerine göre yasayıp, ülkemizi Atatürk’ün gösterdiği çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkarmayı hedefleyen özgün, etkili, nitelikli, verimli bir okul ve okul toplumu olmak.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :Normal Eğitim
Saatler : 08.30-15.05
Bağlantı : Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil : İngilizce
Isınma : Kalorifer
Servis :
Ulaşım : Minibüs hattı mevcuttur.
Yerleşim Yeri : Şehir Merkezi
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : 6,2 km
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler : OKULUMUZDA 06-07 KASIM 2019 TARİHLERİNDE TÜBİTAK 4006 BİLİM FUARI DÜZENLENDİ.
Proje Çalışmaları :